fbq('trackCustom', '{{bbb}}', {url: '/dinform_koszono/_zt/'});

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

INGATLANKÍNÁLATUNK FELTÖLTÉS ALATT......

 

Üdvözöljük oldalunkon!

 

Miért érdemes minket választani?

Cégünk, a Z&T - Home Kft. nem csupán egy ingatlaniroda, mely a megbízások számára hajt, hanem hogy igazi támaszt nyújthassunk minden ingatlanüggyel kapcsolatban, képviselve az eladói és a vevői oldalt is. Az álom otthon megtalálása vagy éppen a saját ingatlanunk eladása nem egy könnyű feladat, nem mellesleg a sok "apróbetűs" buktatóról.

Saját tulajdonú ingatlan eladásnál kb. majdnem mindenki elhibázza az ingatlanának árát, így súlyos összegekkel rövidítik meg saját magukat, ha túl olcsón adják, vagy hirdetik azt. Amennyiben túlárazza, viszont hónapokig, akár évekig is elhúzódhat az eladás, és a vele járó hirdetési költségek fizetése, felesleges „időhúzó” bemutatások stb.

 

Főbb tevékenyégeink mellett, úgymint az ÉRTÉKBECSLÉS az INGATLANKÖZVETÍTÉS, mellett plusz szolgáltatásokkal tudunk még segíteni, ezzel is időt megspórolva Önnek:

- biztosítás

- hitelügyintézés

- ügyvédi támogatás

- építőipari szolgáltatások 

 

Célunk: teljeskörű kiszolgálás, és vevői megelégedettség elérése.

 

 

Ha ingatlan eladáson / vásárláson gondolkozik, vagy esetleg hitelfelvétel előtt állnak, de nem biztosak ingatlanuk értékében, keressenek minket bizalommal, és segítünk! Bővebb információk a Szolgáltatás menüpontban.

 

Kérdés esetén hívjanak a megadott telefonszámokon vagy írjanak emailt az 

ingatlan@zt-home.com e-mail címre.